Árcsökkenés! Hobby barkácsolóknak családi ház a Bükk lábánál

2199 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Berekalja utcában az erdő közelében egy 150m2 – es 3 szobás, nappalis, 2 fürdőszobás, szigetelt, 2 szintes ház 400 m2 – es telken. A buszmegálló 5 perc sétára van.

A 80-as években épült otthon tulajdonosai a tájolást figyelembe véve nagyon átgondoltan tervezték meg a helyiségek kialakítását.

A házba lépve barátságos légkör fogad, központi részben a világos nappali-étkező, nagy ablakainak köszönhetően reggeltől estig átjárja a fény és tavasztól-őszig elkápráztat a természet változatos szépsége.

A külső szigetelés nyáron kint tartja a hőséget, kánikula esetén pedig a klímák komfortosabbá teszik a napokat.
Hideg időben sem kell aggódni a számlák miatt, a költséghatékony fatüzelésű épített kandalló padlófűtéssel melegíti a szinteket.
A telken parkosított udvarrész található rendezett kis konyhakerttel az aktív pihenni vágyóknak. Az „ezermestereket” pedig szerelőaknás kocsibeálló és szerszámos fészer várja, hogy tehetségüket kibontakoztathassák.

Némi korszerűsítéssel tökéletes otthon lehet egy természet hangját, békéjét kedvelő családnak!

Még sorolhatnám a ház előnyeit és a benne lakozó lehetőségeket, de inkább hívjon és egyeztetünk egy megtekintést!

Szalóczyné Soltész Erika

Szalóczyné Soltész Erika

Kapcsolattartó
Miskolc
+36 (70) 940 2161
Szalóczyné Soltész Erika

Szalóczyné Soltész Erika

Kapcsolattartó
Miskolc
+36 (70) 940 2161

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.