ÁRON ALUL ELADÓ több generációs családi ház

2414 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó a 18. kerület Reviczky Gyula csendes részén egy 536 m2-es telken épült 164 m2-es, kétszintes, téglaépítésű családi ház és az udvarban egy három részből álló, 63 m2-es melléképület, illetve garázs.

A ház földszinti része (82 m2), ahol megtalálható 3 szoba, konyha, kamra, zárt előtér, előszoba, 2 fürdőszoba fürdőkáddal/zuhanyzóval és WC-vel, illetve egy külön vendég WC vel.
Az alsó szint akár két generációnak is megfelelő teret biztosít, mert a külön bejáratú szobához önálló fürdőszoba tartozik, mely zuhanyzóval, wc-vel felszerelt.
A felső szint (82 m2) 2 hálószobából, amerikai konyhából, káddal, bidés WC-vel ellátott fürdőszobából, és a lépcsőfeljáró mellett egy hasznosan kialakított rendszerezhető tárolóhelyből áll. A konyhához kapcsolódóan egy tágas, kellemes hangulatú 12 m2-es teraszra léphetünk, melynek padlózata 1,5 éve új burkolatot kapott.
A felső szint 2011-ben teljes felújításon esett át.

2007-ben a ház szigetelése megtörtént (a padlás is), hőszigetelő műanyag nyílászárók és redőnyök kerültek beépítésre.
Ennek megfelelően a ház rezsije alacsony, a két lakás költségeinek megosztása egyszerű, mivel mindkét szint teljesen önálló villany és gázórával ellátott. A jó szigetelésnek köszönhetően a két szint együttes fűtési költsége nem haladja meg a havi 20.000 Ft-ot.

A fűtést a két szinthez külön-külön cirkogejzír, a melegvizet csúcskizárással működő villanybojler biztosítja. Mindkét fűtóberendezés minden évben szakember által ellenőrzött és karbantartott.

A NAPELEM TELEPÍTÉSHEZ IDEÁLIS TÁJOLÁSÚ AZ INGATLAN!!!!

A telek végén található melléképületben egy tároló és 2 garázs található. A tégla építésű garázs szerelőaknával és ipari árammal ellátott.

Az ingatlanban lévő bútorok a vételár részét képezik, kivéve az emeleti hálószoba bútort és egy-két kedvenc darabot.

Az ingatlan rendezett, kettő vagy három generáció nyugodt együttélésére, vagy akár befektetésnek is kiváló választás.

A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges (számtalan bevásárlási lehetőség, szombatonként működő termelői piac, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda stb.).

Közlekedése szintén kiváló, pár perc séta alatt elérhető az M3-as metróhoz csatlakozó 50-es villamos és az E136 busz vonala, valamint több BKV járattal, vagy akár vonattal a belváros is könnyen megközelíthető.

Az ingatlan per-, igény- és tehermentes.
A környék csendes, nyugodt családias hangulatú és kiváló infrastruktúrával rendelkezik.

CSOKkal és hitellel is megvásárolható!
Ha hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Megtekintés vagy egyéb információk miatt a hét bármelyik napján elér.

Szőcs Viola

Szőcs Viola

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 401 9689
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban