Árváltozás!!Eladó családi ház Ménfőcsanakon nagy telekkel!!

4868 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok, egy erősen felújítandó vagy bontandó családi házat, az 1960-as évekből. A 3 szobás, 100 m2-es alapterületű, téglaépítésű, tehermentes ház, 4560m2-es megosztható telekkel eladó. Falusias lakóövezetben, aszfaltos úton megközelíthető. Az összesen 4560m2-es telekből, a kert végében nyíló utcáról, még két építési telek kialakítható. Közművesítés után megosztható. Az épület folytatásában melléképületek, pajta található. Az udvaron garázs van. A ház felújítható, átépíthető csak az ön fantáziája szab határt. Gázcsonk, csatorna telken belül. A szobákban cserépkályha adja a meleget, a villanyvezetékek és a vízvezetékek cserére szorulnak. Kiváló befektetési lehetőség a telek nagysága miatt. Ha felkeltettem érdeklődését, ne hagyja ki, tegyen ajánlatot.
Ügyfeleinknek az adás- vétel teljes körű lebonyolítását biztosítjuk, ügyvédi szolgáltatással ingyenes bankfüggetlen hitel ügyintézéssel.

Nagyné Vass Katalin

Nagyné Vass Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 354 6112
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.