ÁRZUHANÁS!!! Panorámás családi ikerházfél Pécelen.

3110 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok Pécelen a Kelő lakóparkban egy 2 szobás + 1 nappalis/ konyhás, 2 fürdőszobás+ beépíthető, ablakos alsó szinttel rendelkező családi ikerházfelet.

A telek:
Területe 776 m2, ebből a saját telekrész 388 m2 (18,5X21m), osztatlan közös tulajdonú ügyvédi használattal. Az ikerházfelekhez teljesen elszeparáltak, mert a házakhoz tartozó telkek külön utcára nyílnak. Mindkét félnek másik utcáról van a bejárata.

A ház:
Az ingatlan mérete bruttó 160 m2.
Kiváló állapotú 2008-ban épült, szigetelt, nagy méretű 2 rétegű hőszigetelő nyílászárókkal van ellátva. A nappaliból a Budai hegyekre tekintő panorámás kilátás tárul elénk. Az otthon melegét gázcirkó rendszer (padlófűtés) biztosítja. A beépített tágas konyha a nappalival egy légtérben található. A fürdőszoba sarokkáddal, zuhanyzóval, wc -vel ellátott míg a vendégek számára külön mosdó helység található. A hálószobák külön bejárattal a nappaliból nyílnak.

Az alsó szint:
Ablakokkal ellátott, jelenleg garázsként és tárolóként funkcionál, de adottságainak köszönhetően kisebb befektetéssel kialakítható egy 80 nm hasznos alapterületű lakás is. Az ingatlan két generációs családok számára is tökéletes választás.
A felső szintről a szuterénba kiépített lépcsős lejárat vezet, illetve az udvarról a távirányítású, hőszigetelt garázskapun keresztül lehet bejutni.

A kert tágas, saját ízlésre alakítható, akár két személyautó is bőven be tud állni. A ház előtt is lehetőség van parkolásra.

A környék:
Kiváló infrastruktúrával rendelkezik: az M0 felhajtó 2-3 percre van, a helyi buszmegálló pedig szintén 2-3 perc sétára, mellyel az Örs Vezér térre juthatunk.
Biztonságos, többnyire új családi házas övezet.

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.

A környékbeli hasonló alapterületű házak megközelítőleg 220.000 Ft + rezsi/hó bérleti díjért lehet kiadni. Ennek éves hozama elérheti a 2.640.000 Ft-ot!!!

Hitellel is megvásárolható!
Ha hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
Amennyiben kérdése merült fel vagy szeretné megtekinteni az ingatlan, a megadott telefonszámon a hét mindennapján elér.

Szőcs Viola

Szőcs Viola

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 401 9689
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban