Ásotthalmi Kissoron kedves Tanya

1494 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ásotthalom Kissoron eladásra kínálom ezt a 2878 m2 es tanyát amelyen egy 90 m2 es vályog építésű családi ház és egy melléképület található.
A tanya melletti erdőnek köszönhetően tiszta friss levegőhöz jutnak az új tulajdonosai.
Megközelíthetősége kiváló, végig betonút az utolsó kb 2 km a homokos út.
Mórahalom központjától kb 10 km-re található.

Az ingatlan területe se nem kicsi se nem nagy igazán élhető terület a mai rohanó világban karbantartható. Aki csendre tiszta levegőre vágyik itt megtalálja.

A közművek közül a villany került bevezetésre a víz fúrt kútról érkezik a fűtést pedig fával oldották meg.
Az épület 90 m2-én 3 szoba 1 előteres nappali 1 kamra és 1 tervezett fürdőszoba helyiség található.
A tulajdonosok a melléképületben helyezték el a konyhát ami természetesen némi újragondolással a főépületben is megvalósítható.
A fürdőszoba kialakítása már az új tulajdonosra vár.
A jelenlegi tulajdonos a nyílászárók cseréjét elvégezte, próbált mindig valamit hozzátenni ,szépíteni ,karbantartani, de most már szeretné, ha egy szerető család venné át a kedves tanya kulcsait.

Ajánlom olyan családoknak akik a város forgatagában egy nyugodt helyen szeretnének élni vagy aki saját vállalkozásának keres egy területet, helyet . Tovább azoknak , akiket nem zavarnak a kedves szomszédok,akik tele vannak kihívásokkal,tervekkel és álmaik megvalósítására törekszenek.

A településen iskola ,óvoda ,bölcsőde, sportcsarnok , művelődési ház könyvtár, orvosi rendelő és gondozási központ is rendelkezésre áll.
A település évszázados múltra visszatekintő, magas szintű erdészeti képzésnek ad otthont.
A településhez kiterjedt tanyavilág tartozik, ahol barátságos szálláshelyek, lovas és élménybirtok vendégszeretetét élvezheti a látogató.
A változatos programok helyszínei az itt lakó családok számára is tartalmas kikapcsolódást nyújtanak: Gátsori Tanyamúzeum, Rózsa Sándor Élményház,Batáta Fesztivál,Strand és Termálfürdő.
A környék természeti kincsei, a környező erdők növény és állatvilága, a Laprét, a 16 hektáros Emlékerdő , az ingatlan turisztikai célú hasznosítását is lehetővé teszi.

Az ingatlan megtekintéséhez szájmaszkot ,kézfertőtlenítőt, lábzsákot biztosítok.
Továbbá az irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06306432829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.