Audió stúdió, Budán

1695 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Budán, a XI. kerületben, 287 m2 alapterületű, utcafronton és belső udvari részen nagy ablakokkal, tágas terekkel és 2,30 m feletti belmagassággal rendelkező földszinti és pince szinti ingatlan. -az utca terepszint változásának köszönhetően, az ingatlan belső udvari része földszinten helyezkedik el.
Az ingatlant tulajdonosai 2016-ban felújíttatták. Ekkor új villamoshálózat kerül kialakításra, felújításra került a vízhálózat és új klíma berendezések lettek beépítve. A jelenlegi helyiségek válaszfalai gipszkarton szerkezetűek, így igény esetén könnyen átalakíthatóak a belső terek. Az ingatlan fűtését padlófűtéssel és radiátorokkal oldották meg, melyet Ariston gázkazán működtet, a helyiségekben riasztórendszer vigyázz az értékekre.
Az épület a Gárdonyi tér közelében helyezkedik el, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben található még a Móricz Zsigmond körtér, Gellért tér, a turisták kedvelt célpontja a környék, ahol a műemléki látványosságok mellett több egyetem és irodaház is található. Itt remek helye lenne egy hostel-nek, előadó teremnek is.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

ULTRA
Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban