Az osztrák határ mellett étterem + motel eladó!

1483 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az osztrák határtól pár percre, a forgalmas 8-as főútvonal mellett étterem + motel nagy területtel eladó!
Az ingatlan egy komplett étteremből és 13 szobából áll. Minden szoba fürdőszobás és külön bejárattal az udvar felől megközelíthető. Az étterem meleg konyhás, az összes kiszolgáló helyiségével együtt található. A konyha nagy konyhai gépekkel felszerelt, komplett elszívó rendszerrel. Az étteremben épített pizzakemence van, és teljesen berendezett. 3 kazánház gázkazánnal biztosítja a fűtést, egyes részeken padló, más részen radiátoros fűtéssel. A meleg vízrendszer is több lépcsős, gázkazánról, vagy villanybojlerről szakaszolható. A telken és az ingatlanban az összes közmű bevezetve, villany, víz, csatorna, gáz, internet, telefon. A terület 4300 m2, ennek egyik felén helyezkedik el az épületegyüttes, mely megközelítőleg 400 m2. A másik fele üres, beépíthető terület, melyet megosztás után különálló ingatlanként is hasznosíthatnak.
Az ingatlan alkalmas üzleti vállalkozásra, vendéglátásra, szobakiadásra, helyben lakhatással együtt. A határ és az Opel gyár közelsége, valamint a 8-as út építése miatt a kihasználtsága folyamatosan biztosított. Akár ingatlan fejlesztésre, bővítésre, átépítéssel lakások kialakítására is alkalmas a terület.
Cégeknek hosszú távra bérbeadó 25-30 fő szállás!
Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, mert Ausztria, Szentgotthárd csak pár perc autóval Rönökről, és ez nagyon nagy lehetőségeket jelent!