Azonnal beköltözhető családi ház/nyaraló Városerdőn

2119 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyula város üdülő övezetében, Városerdő egyik csendes utcájában eladó ez a felújított, kétszintes, tetőtér beépítésű, téliesített nyaraló.
Az ingatlan a Fekete-Körös közvetlen közelében helyezkedik el, gyakorlatilag a védőgát válassza el a vízparttól.

A lakóház különlegessége, hogy kettő fürdőszoba található benne, mindkettő 2021-ben teljes felújításon esett át a vízvezetékek cseréjével együtt. Az emeleten zuhanyzó és bidés WC kapott helyet, míg a földszinten kádas tusoló és külön toalett épült.
A fürdő blokkok mellett az alsó szinten konyha-étkező-nappali hármas egylégtérben, az emeleten két szoba és egy félszoba található. Az ingatlan ára a jelenlegi bútorokkal és berendezésekkel együtt értendő.

Az épület 1988-ban épült, fűtését 2021-ben korszerűsítették, így az alábbi, újszerű berendezések állnak rendelkezésre: egy vegyes tüzelésű kandalló a nappali közepén, hűtő-fűtő klíma és egy elektromos kandalló. Bruttó alapterülete 68m2, amiből a tetőtérbeépítés miatt hasznos alapterület 50m2.

A lakásból kilépve a tavalyi évben megépített, hangulatos fedett teraszon találjuk magunkat, nemmessze tőle szalonnasütő és grillezőhely lett kialakítva. A ház atmoszférájának és ennek a csodás, idilli környezetnek köszönhető, hogy az ottlakók a hétköznapokat is nyaralásnak élhetik meg.

A Gyulai Vár, a városközpont néhány perc alatt elérhető autóval és a kiépített kerékpárúton, biztonságos közlekedés mellett bicajjal. Az üdülő övezetben a nyaralók mellett számos család egész évben él Városerdőn.
Az ingatlant ajánlom fiatal pároknak és kisebb családok számára, akik életüket szeretnék békés, biztonságos helyen élni, a várostól mégis könnyen elérhető távolságban.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését és egy ilyen otthont, nyaralót el tud képzelni magának, mielőbb keressen elérhetőségeimen. Várom hívását!

Tóth Brigitta

Tóth Brigitta

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 956 3560
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban