Azonnal birtokba vehető családiház, a Pilis lábánál

2055 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest határától 26 km-re, a Pilis lábánál helyezkedő, Pilisszentkereszten kínálok megvételre egy esztétikai felújítást igénylő, három szintes családi házat. Az épület 3 szintje 5 szoba és 1 nappalija mellett 2 fürdőszobával rendelkezik. Az alacsony fenntartás, a csendes utca, a közlekedés valamint a közeli település központja járulnak hozzá, hogy az ingatlan egy különlegesen kedvező helyen fekszik.
A ház 1974-ben épült tégla falazattal , egy gyönyörű 1410 m2-es panorámás telekre. Közművek közül egyedül a gáz nem került bevezetésre.
Az alsó szinten azaz a szuterén szinten, ami külön bejárattal ellátott kialakításra került egy hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC, kazánhelység, tároló valamint egy személygépkocsi beállására alkalmas garázs. Ez az alsó rész akár egy különálló kis garzonnak is megfelel.
Az emeleti szinten kapott helyet a tágas nappali, két hálószoba, konyha együtt az étkezővel, fürdőszoba, előszoba, illetve a WC.
A tetőtérben egy nagyobb, valamint egy kisebb méretű hálószoba található.
Az otthon melegéről vegyes-tüzelésű kazán gondoskodik, radiátorok hőleadásával.
A telek körbe van kerítve, gyümölcsfákkal telepítve.
A telek a nagy méretének köszönhető, hogy akár alkalmas lehet egy külön önálló építési telek kialakítására is melyhez a bejárat egy másik utcáról megoldható lenne .
Festői környezetben a Pilis völgyében található a település, számos kiránduló hellyel ,túraútvonalakkal és rengeteg látnivalóval büszkélkedik.
Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ez a remek ingatlan mindenkinek tökéletes otthont biztosít.
Várom megtisztelő ,érdeklődő hívásukat .

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban
Ingatlanozz a VING csapatában
Most díjmentes profilt adunk
További információk és jelentkezés >>