Azonnal költözhető 5 szobás újépítésű ház

942 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győrújbarát, családi ház eladó

Győrtől 15 perc autóútra, autópálya felhajtótól 5 km-re, kínálunk eladásra két egyszintes, új építésű 107 m2-es ikerházat 1011 m2-es telken. Két ilyen ikerház eladó egymás mellett, azoknak is a belső fele.

Az ikerházak, elhelyezkedésüket tekintve, nincs közvetlen falkapcsolat, a két épületet egy fedett dupla autóbeálló köti össze.

Egyik házhoz 369 m2-es saját és 119 m2-es közösen használt telek tartozik. Itt egy fedett autóbeállót szükséges megvásárolni, melynek ára: 2 MFt, mely összeg tartalmaz egy további fedetlen gépkocsibeállót is.

A másik ikerház kettő fedett (dupla) beálló megvásárlásával és ezen szakasz térkövezésével az ár: +5MFt. Itt a saját telekrész: 500 m2.


A ház Győrúbarát és Ménfőcsanak találkozásánál fekszik, csodálatos panorámájával egyedülálló, a friss levegőt szinte harapni lehet. A környék teljesen kiépült, bármerre nézünk, új házak, kisebb-nagyobb családok kezdik meg itt életüket. Az ide költöző, itt születendő gyerekek már külön kis közösséget alkothatnak, együtt nőhetnek fel.

A ház külső megjelenése: modern, falazata 30-as téglából épült 15 cm-es dryvit hőszigetelő rendszerrel.
Nyílászárói, hő- és hangszigeteltsége 3 rétegű, megfelel a mai előírásoknak. A társasház antracit szürke színű beton cserépfedést kapott.
A melegről kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadást padlófűtéssel oldották meg a ház teljes egészében.
Elosztását illetően: Előtér- közlekedő, vendég toalett mosdóval, amerikai konyha +nappali + étkező, 4 hálószoba, fürdőszoba káddal WC-vel, háztartási helyiség, mely zuhanyzóval kiegészíthető, ezáltal újabb fürdőszobát eredményezve.
A nappaliból a 18 m2-es teraszra és az udvarra léphetünk ki. Ez az udvar teljesen elszeparált, a másik ikerház nem lát rá.

Ez az egyszintes ház elosztásából, méretéből, elhelyezkedéséből, kulcsrakész állapotából adódóan egyedülálló a piacon. Mindezt a szokásosnál magasabb minőséget célul kitűzve és megvalósítva.
A ház új építésű, megfelel a 2-3 gyerekes CSOK feltételeinek.

A ház azonnal birtokba vehető, jöjjön el, és ismerkedjen meg a környék páratlan előnyeivel!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsoltos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.