Azonnal költözhető csendes lakás, a Csónakázó-tó mellett

248 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha nyugalomra, de mégis a város közelségére vágyik, akkor Önnek javaslom ezt a Szedreskerti lakónegyedben levő 1+1 fél szobás, harmadik emeleti, felújított lakást. Ha pedig nyüzsgésre vágyik, akkor a belváros és a Pláza is tíz perces sétával elérhető. Pároknak, kiscsaládosoknak ideális, mert a nappali és a másik szoba elég kuckót biztosít mindenki számára. Nem beszélve az iskola, óvoda és a Koronás park nevű népszerű játszótér közelségéről. Vagy csak élvezze a csendet, hiszen a lakás egyik ablaka sem az utcára néz!

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Ezeknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony. A nap és a téli hideg szelek ellen is védelmet nyújtanak az ablakokon levő redőnyök.

A viszonylag nagy méretű konyhát már felújították, ami értelemszerűen itt marad és a következő háziasszony munkáját fogja segíteni. A vizes helyiségek is átestek már egy felújításon. A bejárati ajtó és a belső ajtók is újakra lettek cserélve. A lakás, a birtokba adás után, máris használható.

A közös kerékpártárolón kívül egy tulajdonostársakkal közös pincerész is a rendelkezésre áll.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. A belváros, bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, piac, uszoda, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények maximum 10 perces sétára találhatóak. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. Az autósok is örülhetnek, hiszen számukra pedig ingyenes parkoló áll a rendelkezésre. A ház mellett új játszótér is található.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban