Azonnal költözhető, csendes, napfényes téglalakás.

1535 Nyomtatás Ajánlás Facebook

ELADÓ a XIV. kerületben, az ÖRS VEZÉR tere vonzáskörzetében egy 48 nm-es, 2 szobás, jó állapotú, magasföldszinti tégla lakás. Jelenleg nem lakott, egy tisztasági festéssel költözhető.
A bejárati ajtó masszív, biztonsági ajtó, a szobákban jó állapotú fa parketta van, míg az egyéb helyiségek hidegburkolattal fedettek. Az ingatlan műszaki állapota rendben van.
A fűtés konvektoros, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A közös költség 10000 Ft, saját vízórás.
Az ingatlan csendes, D- K-i fekvésű, körbe süti a nap.
Elosztása praktikus, jól elszeparált helyiségekkel, minden ablakos, jól szellőztethető, a belmagasság közel 3 m. A lakáshoz pincetároló tartozik.
Az épület 4 szintes, 12 lakásos, a 60-as években épült téglából sátor tetővel. Előnye, hogy egy nagy méretű, közös használatban lévő zárt , parkosított udvara van, ahová ki lehet ülni pihenni, sütögetni, beszélgetni.
Az Örs vezér tér, az Árkád-, Sugár Üzletközpont, Ikea, mind 5 perc sétatávolságra található, valamint több közlekedési forma megtalálható. M2-es, villamosok, buszok, HÉV, így könnyen, egyszerűen eljutunk a város minden irányába.
A kiváló infrastruktúra miatt befektetésnek is remek lehetőség.
Tehermentes, rugalmasan megtekinthető, akár hétvégén is.

Bereczki Éva

Bereczki Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 7. kerület
+36 (20) 484 1324
Bereczki Éva

Bereczki Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 7. kerület
+36 (20) 484 1324

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.