Azonnal költözhető felújított otthon a Velencei tó közelében

10385 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tóközeli otthont keres a családjának? Akkor Önökre vár ez a csodálatos, felújított 195 négyzetméteres családi ház Gárdony – Agárd új, leendő városközpontjához közel, a termálfürdőtől 9 percnyi sétára. A ház két szintes. A nappaliból vezet az impozáns lépcső a fenti szobákhoz. Szinte felsorolni is nehéz, mi minden van benne. Hatalmas nappali, 5 hálószoba, konyha, spájz, étkező, 2 fürdőszoba + 1 wc, és a pincében egy 33 négyzetméteres partihelység. Nagy családnak több gyerekkel, vagy akár két generáció együttélésére is alkalmas. De nyaralónak is ideális. Az udvaron garázs, kocsibeálló és zuhanyzóval ellátott helyiség a leendő szaunának. Az udvar frissen füvesítve öntözőrendszerrel és vakondhálóval .

Minden szinte új, hiszen a munkálatok 2021-ban fejeződtek be. Cserélve lett a vízhálózat, villanyhálózat, fürdőszobák, burkolatok, külső-belső nyílászárók. stb. A konyha is már a legdivatosabb, méretre készült beépített változat, Bosch gépekkel szerelve, ami értelemszerűen itt marad és a következő háziasszony munkáját fogja megkönnyíteni. A tetőtéri szobák hűtéséről klímák gondoskodnak. Az igényes anyagok használatát még lehetne sorolni, de inkább érdemes közelebbről is megnézni és a saját szemükkel meggyőződni róla.

A ház, egy gárdonyi viszonylatban nagynak számító 1088 négyzetméteres telken fekszik, ami nagyon szépen rendezett. Saját fúrt kút biztosítja az öntözéshez a vizet. Amint a frissen telepített fű megerősödik, helyet tud biztosítani kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta, de akár egy medence is elfér még a ház mellett.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A tó negyedórás sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, autóbuszállomás minden negyedórás sétán belül. Érdemes megemlíteni, hogy Gárdonyból 20-30 percenként indul vonat Budapestre, ami fél órán belül ott van. Gyorsabb, mint a reggeli dugóban autóval. Ezért sokan választják állandó lakhelyül ezt a tóparti várost. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban