Azonnal költözhető, háromszobás családi ház

682 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Azonnal költözhető háromszobás családi ház eladó!

Eladásra kínálunk egy háromszobás családi házat, melynek szobái külön bejáratúak. Az otthon nagy konyhával rendelkezik, hozzá egy praktikus méretű kamrával. A fürdőszoba is tágas. A családi ház elrendezése és a helyiségek mérete kiválóan alkalmassá teszik egy nagyobb család kellemes lakhatására. Az első bejárat beépítésre került, melyben egy dolgozósarok, gardrób vagy más hasznos helyiség is kialakítható.
A házban egy szobában fa, másik kettőben laminált parketta van. A vizes helyiségekben kerámiaburkolat található.
Az otthon fűtéséről központi gázfűtés gondoskodik , mely vegyes tüzelésű kazánról is működtethető.
Jelenleg két klíma van felszerelve a házban, azonban azok nem képzik a vételár részét, megvásárlásukhoz külön megegyezés szükséges.
A fürdőszobában a gépészet teljes felújításon esett át.
A konyhából nyíló terasz beépítésre került, melyből nyílik egy fedett terasz is. Így mindenféle időjárás esetén elegendő térrel rendelkezik, akár családi összejövetelekhez is.
Az udvar jelentős része betonozott, több melléképület épült, melyek garázsként, tárolóként is hasznosíthatók. Egy része kályhával fűthető.
Az ingatlan elektromos kapuval rendelkezik.

A fotózás épp a költözéskor történt, így nem a legelőnyösebb oldalát mutatja a háznak, azonban egy kellemes érzést nyújtó felújított ingatlant kínálunk, melynek falai egyenesek, szárazak, csupán tisztasági festést igényelnek. Közművek , gépészet kifogástalanul működik, akár azonnal költözhető.

Amennyiben felkeltett érdeklődését a családi ház, hívjon!

Tóth Alíz
+36706742222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban