Azonnal költözhető kis lakás

2510 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó belvárosközeli, Prohászka utca környékén, kiváló helyen levő 1 szoba + étkezős, 2. emeleti, erkélyes felújított lakás. Ha nyüzsgésre vágyik, akkor közel a belváros és a Pláza is tíz perces sétával elérhető. Saját részre és kiadás céljára is kiváló!

A gondozott, 2 emeletes téglaházban a külső nyílászárók cseréje már megtörtént. A lakásban felújításra került a fürdőszoba és a konyha is. A fűtést egyedileg állítható, takarékos konvektorok biztosítják. Ezeknek és a jó fekvésnek köszönhetően a lakás meleg és a fűtésköltség is alacsony.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek természetesen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.

Az előszobában egyedileg készített beépített szekrények segítik a tárolást. Ezek értelemszerűen a vételár részét képezik. Ami a lakásban már nem fér el, annak tárolására egy saját pincerész is a rendelkezésre áll.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. A belváros, vasútállomás, buszpályaudvar, élelmiszerboltok, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények maximum 10 perces sétára találhatóak. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban