Ez az ingatlan foglalózva van

Azonnal költözhető panel lakás Győr Adyvárosban

8791 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Azonnal költözhető nappali+hall+2 félszoba 62 nm-en Győr-Adyvárosban

Eladó Győr-Adyvárosban egy azonnal költözhető, nappali-hall plusz kettő félszobás, jó állapotú panel lakás a negyediken.
Igény és lehetőségek szerint természetesen felújítható, de így is használható. Tisztasági festés megtörtént, tényleg azonnal költözhető. Az esetleges további felújítás felét állambácsi fizeti.
2014-ben kapott burkolatcserét a fürdő, WC. előszobában falakon kőburkolat élvédővel. Tuti nem kopik és nem verik le a sarkokat! Szobákban kifejezetten jó állapotú halszálkás fa parketta, többi helyiség járólapos. Hall és nappali között boltív. Jó állapotú ablakok, távhő fűtés.
Bejárati ajtó a paneloknál megszokott biztonsági funkciókat ellátja.
Konyhában bútor már nem az eredeti. Régebbi építésű, de ez még fából van.
Ablakok jó állapotúak,
Épület nincs szigetelve, fűtése távhő.
Ára : 22.900.000 Ft
Amennyiben az eladó lakás , vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.