Azonnali lakhatásra alkalmas zártkerti ingatlan

24169 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Lenti kisvárostól 10 km távolságra, Kerkateskánd településhez tartozó hegyháton eladó ez igényesen kialakított zártkerti ingatlan. A terület 3021 nm nagyságú, a rajta lévő épület a 68 nm nagyságú, mely alatt 24 nm nagyságú pince is húzódik. A terület 3 része tagolódik, gyümölcsösre, szőlőre, valamint az épületre.
Az épület 1981-ben épült, a tulajdonosok gondos munkájának köszönhetően jelenleg is remek állapotnak örvend. 2014-ben az ingatlan új fürdőszobát kapott. Megújult a vízhálózat is.A szennyvízelvezetés derítőben megoldott. A helyiségek fűtése kandallókkal megoldott. Az épület részei: 1 teljes értékű szoba, konyha+ étkező, fürdőszoba, folyosó, tároló, terasz, erkély. A tágas erkély a szobából és a konyhából is megközelíthető! A teraszból egy szerszámtároló is nyílik.
A közművek jelenléte és az ingatlan kialakítása miatt akár állandó lakhatásra is tökéletesen alkalmas! A környék módfelett csendes, a kilátás gyönyörű. Nyaralónak, állandó lakhatásra, vagy szőlőt termelni is nagyszerű választás lehet. Megközelítése aszfaltos illetve aprókavicsos úton történik, így télen is könnyen elérhető az ingatlan. Az ingatlan ára fix!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

ULTRA
Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban