Bagolai hegyháton átlagos állapotú kis birtok

11374 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsán, a Bagolai hegyháton eladó ez a 32nm hasznos alapterületű zártkerti ingatlan. Az épület egy gondozott, 1100 nm nagyságú területen található, melyen egy tárolóként funkcionáló melléképült is helyet kapott. A területen számos gyümölcsfa és néhány tő szőlő is megtalálható.
A tulajdonosok a tetőteret 1995-ben alakították ki, ekkor a tető szigetelése is megtörtént. Az ingatlanban a közművek közül csak a villamoshálózat található meg, a víz az utcáról beköthető- A helyiségek fűtését fa tüzelésű kandalló végzi. Az ingatlan előtt közkút található, mely bármikor használható. Az épület részei: alul hideg, száraz pince, a földszinten egy szoba és egy folyosó, a tetőtérben pedig szintén egy szoba. Az ingatlan művelési ág alól még nem lett kivonatva, kifüggesztést igényel. Az épületben található bútorok, eszközök, kerti kisgépek mind a vételár részét képezik. Megközelítése kavicsos, de autóval könnyen járható úton történik.
Nyaralónak, gazdálkodásra tökéletes választás, de ráköltéssel akár lakóingatlanná is alakítható. A nagykanizsai csónakázó-tó mindössze pár percre található, ami kiváló horgászati és kirándulási lehetőséget biztosít.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.