Bagolai hegyháton hangulatos zártkert

59 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt, zöldövezeti részén, a bagolai hegyháton vált eladóvá ez a kellemes hangulatú zártkerti ingatlan. Az ingatlan művelési ág alól már ki van vonva, így adásvétel után azonnal birtokba vehető. A területen néhány gyümölcsfa, és egy kevés szőlő is található. Az udvaron egy hangulatos kemence került felépítésre. A terület akár a Nagykanizsát és Kaposvárt összekötő 61-s számú főútról is elérhető! A buszmegálló mindössze néhány perc sétára található!
A közel 40 éve épült épület remek statikai állapotnak örvend. Az ingatlanba a villamoshálózat kialakításra került, a vezetékes víz az udvarban megtalálható. Az ingatlan vályogtéglából épült, így a hőtartása kifejezetten jó. A fűtésről helyiségenkénti fa tüzelésű kandalló gondoskodik. Az ingatlan helyiségei, a pinceszinten pince és tároló, míg a földszinten egy tágas konya étkezővel, egy teljes értékű szoba, valamint egy kellemes terasz.
A közművek jelenléte miatt akár állandó lakhatásra is ki lehet alakítani, de mindenkinek tökéletes választás lehet, aki szeretne egy picit elvonulni a városi forgatag zajától. Az ingatlan vételára fix, nem képezi alku tárgyát. A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot, gépesítést!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 551 8808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban