Bakson kockaház eladó

2758 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Bakson "kádárkocka" jellegű családi ház eladó

Bakson aszfaltozott utcában felújítandó családi házat kínálok megvételre
Az ingatlan 2408 nm kerttel több melléképülettel rendelkezik.

Főbb jellemzői:
- 83 m2 lakótér
- 2 szoba
-fürdőszoba+wc egyben
- központi fűtés (radiátorok)
-új kazán
-ipari áram
- melléképületek
-burkolatok : jó állapotú járólap és parketta
-fa ablakok redőnyök

A ház szerkezetileg rendben van. A falak nem vizesek,a tető is ép. A belső nagy terek tovább oszthatóak,így egy többtagú család számára is van elegendő hely. A tervkatalógusban több ötletet is találunk a ház átalakítására.
Az udvaron állattartásra alkalmas melléképület található,a nagy kertbe ültethetünk gyümölcsfákat,kialakíthatunk konyhakertet.
Baks Szegedtől 35 km-re fekszik,a pusztaszeri tájvédelmi körzetben. A megyeszékhely autóval és busszal is könnyen megközelíthető. Baks közelében több település és kisváros is található ( Sándorfalva,Ópusztaszer,Kistelek),ahol kulturális,oktatási,és munkalehetőségeket is találhatunk. Kisteleken gimnázium is van,így nem szükséges a megyeszékhelyre utazni.
A településen folyamatosak a fejlesztések és a környéken folyamatosak a fejlesztések. A közeljövőben elkezdődik a Csaj-tó ökoturisztikai fejlesztése,Így a település turisztikai vonzereje nagyban nőni fog. Aki a falusi turizmusban lát fantáziát,annak is érdemes megnéznie ezt az ingatlant.
Az ingatlan piaci hitelre és családtámogatásokra is alkalmas,illetve falusi Csok is igényelhető. A felújítási hitellel pedig megújuló energiával is működtetheted otthonod.

Az ingatlan per és tehermentes

Irodánkban ügyvéd,hitelügyintéző,energetikus áll az ügyfelek rendelkezésére.

Várom jelentkezését. !
+36708820775

Bartus Krisztina

Bartus Krisztina

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 882 0775
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.