Bakson téglaépítésű Családi ház Eladó

5405 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Bakson egy 1125 m2 es telken eladóvá vált ez az 1980-as építésű, 154 m2 es beépíthető tetőteres téglafalazatú családi ház.

Az alsó szinti életteret 77 m2-en 1 nappali ,2 külön nyílló szoba,1 konyha,1 kamra,1 fürdőszoba Wc-vel ami egy ajtóval elválasztahtó is lehet,1 előszoba és 1 szélfogó alkotja.
A tetőtéri szint ugyancsak 77 m2-en igényeknek megfelelően beépíthető.

A téli hideg elviselésére kellemes hőérzetet központi fűtés kialakításával gázkazán vagy- fatűzelésre is van lehetőség a vegyestüzelésű kazán bíztosítja,hőleadás radiátorokon keresztül történik.

Nyílászárói fából vannak árnyékolásról redöny gondoskodik,melegvízet villanybojler bíztosítja amit 2,5 éve cseréltek ki jelenlegi tulajdonosai.

A helyiségek aljzatbetonozása megtörtént. Melegburkolatként parketta és padlószőnyeg van jelen,a konyhában linoleum a többi helyiségben hidegburkolattal találkozhatunk.

Az ingatlan területén kerti szerszámok tárolására egy könnyűszerkezetes tároló ad lehetőséget.Egy konyhakert is megvalósítható a mindennapok kényelmére.

A település központjában található,ahol iskola, óvoda,bolt kényelmes távolságra elérhető.

Ha személyesen is megtekintené az ingatlant akkor keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06-30-643-2829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva
PRÉMIUM

Hegedűs Csabáné Éva

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban