Balaton Black&Gold

1765 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balatonföldvár frekventált helyén a Nyugati szabadstrand 500 méteres távolságában eladó ez a társasházi apartman. Az egész épület 2020-ban kapta meg a jelenlegi formáját és 2021 tavasszal már az udvari részek is teljesen elkészülnek. A 23,3 m²-es apartman az első emeleten helyezkedik el. Kialakításakor nagy figyelmet fordítottak a prémium anyagok használatára és az exkluzív környezet kialakítására.

A melegről elektromos infra-padlófűtés gondoskodik. A beszerelt eszközök (mosogatógép, minibár, elektromos törölköző szárító, klíma, stb.) mind magas minőséget képviselnek. A fürdőszoba és a konyha burkolatai, szaniterei szintén felső kategóriás választások. A tájolás kiváló, két külön frontról is érkezik a lakótérbe elegendő mennyiségű természetes fény.

További extra az épület tetőterasza és az udvaron elhelyezkedő kültéri medence, amely tovább emeli a kikapcsolódás szintjét. Fenntartása alacsony, a rezsiköltségek minimálisak, a közös költség pedig 6250 forint. Az udvaron opcionálisan autóbeálló vásárolható 2,5m áron.

Az apartman összességében egy igazán szerethető, kikapcsolódásra alkalmas egységet képez, ahonnan néhány perc sétára elérhető a Balatont, de akár az ingatlan közvetlen környezetében is jól érezheti magát a leendő tulajdonos.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem keressen akár hétvégén is a megjelölt elérhetőségeimen!

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest 13. kerület
+36 (70) 772 2711
Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest 13. kerület
+36 (70) 772 2711

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.