Balaton part közeli tégla lakás eladó

1233 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Keszthelyen, 2009-ben épült jól frekventált részben BALATONI PANORÁMÁS, részben a Keszthelyi hegységre néző, újszerű 1 nappali + 2 szobás nettó 60m2-es (bruttó 78m2) tetőtéri társasházi lakást a Yacht klubtól mindössze 2 percre gyalog.

Fontosabb jellemzői:
• A lakás tetőtéri (első emeleten található), 60m2 nettó 78nm bruttó területről beszélünk. Ehhez tartozik egy külső kb 4m2-es tároló, valamint egy autónyi fedett kocsibeálló. A tároló 3 m széles és 1,3 m mély, tehát bicikli téli gumi és egyéb más befér.
A lakás feletti tetőtérre használati jogot élveznek, mely igény szerint pluszban beépíthető. Ez le is van parkettázva, de a feljáró nincs kialakítva. Jelenleg a lépcsőház felől lehet megtekinteni. Ez egy plusz opció.
• Lakás felosztása: 1 amerikai konyhás nappali erkélykapcsolattal, 2 szoba, 1 közlekedő, 1 komplett fürdő sarokkáddal, toalettel.
• A szobákban laminált parketta lett lerakva, valamint a többi helységben kerámia burkolat található. Valamennyi nyílászáró műanyag. A lakás folyamatos karban let tartva, vigyáztak rá, jó állapotú, beköltözhető.
• Lakásban egyedi fűtés van radiátorokkal, nyári időszakban klíma berendezés is található a nappaliban. Havi fűtés általány kb. 6000ft/ra jön ki folyamatos használat mellett, de ez igazából az bentlakó igényeitől függ. Közös költség nincs. Az itt lakók együtt oldják meg a ház közös részeinek (5 lakás) valamennyi felújítását a felmerülő időben. A ház is folyamatosan csinosítva van, valamint szigetelt!
• Valamennyi helység kellemes zöld övezetre nyílik, szépen parkosítva van a környék, valamint folyamatos újjítás folyik. Biciklis út is ott halad el.
• A társasháztól 5-10 perces sétára elérhető az Interspar, Alfapark és egyéb bevásárlási lehetőség. A közelben gyermekes családok részére természetesen óvoda, iskola, gyógyszertár, kórház, templom, játszótér és ami fontos lehet a Libás strand egy ugrásra van a háztól.

Aki tartalmasabb időszakot tölt lent a Balatonnál esetleg vitorlázik, jól jöhet egy fix pont ahol kellemes pihenési időt tölthet el a csaladjával, barátaival.
Elhelyezkedése miatt előnyös gyerekes családoknak is, de akár befektetésnek is a Balaton, Yacht klub, Libás strand közelsége miatt egyaránt tökéletes, komoly hozamot tud produkálni.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérdése lenne kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal!
TOVÁBBI KÉPEKET TUDOK MÉG KÜLDENI ÉS VIDEÓT IS KÉSZÍTETTEM.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.