Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Balatonboglári luxus kivitezésű család ház

1279 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balatonboglár legkedveltebb, Császta városrészében, vált eladóvá, ez a kitűnő állapotú, remek beosztással rendelkező, luxus minőségű családi ház. A tulajdonosok az ingatlant 2009-ben, kiváló minőségű hőszigetelt téglából építették meg a ház falazatát és nem csak erre, hanem a teljes műszaki tartalom minőségére is nagyon odafigyeltek. Ide sorolnám a három rétegű hőszigetelt üveggel ellátott nyílászárókat, a homlokzat 15 cm plusz szigetelését, a födém 20 cm vastag kőzetgyapot szigetelését, a beton Bramac cserép fedést, a ház fal és padló fűtését, a nappali egyedi tervezésű, vízteres cserép kandallóját, a tetőn elhelyezett napkollektorokat, a riasztórendszert, mely távfelügyeletre van kötve, fűtött kocsibehajtót és járdát....stb.
A belső lakrész helyiségei: alsó szint: dupla garázs, automata garázskapuval, közlekedő, kettő szoba, mosószoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, gépészeti helyiség, raktár. Felső szint: szélfogó, mosdó, közlekedő, amerikai konyha nappali étkező közvetlen teraszkapcsolattal melyről egy kis Balatoni panoráma tárulkozik elénk, kamra, gardrób, szoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség.
Az udvar teljesen parkosított és automata öntözőrendszerrel lett ellátva. Az ingatlantól a strand (Kodály, Platán) pár perces sétára elérhető. Ha Ön szeretne egy igényes házat, ami akár rövid határidőn belül is birtokba vehető, akkor megtalálta a magához illőt. A bútorok külön megegyezés tárgyát képezik.
Az ár irányár.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.