Balatonendrédi ipari ingatlan akár befektetésnek is

982 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balatonendréd kiváló helyén eladó ez a 895 m²-es telken fekvő péküzem. Az ingatlan jól hasznosítható, hiszen a 750 m² hasznos terület az alsó szinten, magából a péküzem területéből (500 m²), az üzem feletti fürdővel és 3 szobával rendelkező szálláshelyből, és a külön kialakított, teljesen felújított 120 m²-es apartmanból áll. Az épület alatt, még egy 100 m²-es szuterén rész is található, amely szintén jól kihasználható, mert a bejáratához széles autóbeálló vezet.

Funkcióját tekintve jelenleg minden a péküzem működése szempontjából lett kialakítva, de nagyon sokféle területen fel lehet használni ezt az ipari létesítményt. Statikailag teljesen rendben van, a három fázisú áram ki van építve hiszen elbírta a péküzem teljes működését, így a villamos hálózat biztosan nem lesz akadálya a leendő vállalkozásnak.

Az ingatlan egyetlen helyrajzi számmal rendelkezik, teljesen tehermentes és jelenleg cég a tulajdonos. Az ár a bruttó vételárat jelenti és nem tartalmaz áfát.

A külön kiépített 120 m²-es tetőtéri apartman tulajdonképpen egy teljesen felújított lakás, amely három különbejáratú hálószobával, egy fürdővel és egy tágas konyhával rendelkezik.

Balatonendréd a Balaton déli partján fekszik, Budapesttől körülbelül 120 kilométer távolságra. Az M7-esről közvetlen lejárattal rendelkezik, a tó felől pedig Zamárdiból ágazik el az az út, amelyen végighaladva a községbe jutunk.

Amennyiben meg szeretné tekinteni, hívjon akár hétvégén is!

In an excellent location of Balatonendréd we offer for sale this bakery lying on a 895-sqm plot. The property itself is well utilizable since the useful area of 750 sqm consists of a bakery area of 500 sqm on the ground floor, and of a bathroom, a 3-room accommodation and a separately formed, fully renovated, 120-sqm apartment upstairs. Under the building there is a 100-sqm basement that is well usable as well due to the fact that a wide driveway leads to its entrance.

In function, at the moment everything is created from the point of view of the operation of a bakery but this industrial facility can be used in many other areas. The building itself is statically all right, there is a three-phase current installed since it had to satisfy the operation of the bakery to the full, this way the electricity grid cannot be an obstacle to the future enterprise.

The property has one and only topographical number, it is totally unencumbered and at the moment it is owned by a company. The price indicated is the gross price and does not contain VAT.

The separately formed, 120-sqm mansard is actually a totally renewed flat having two rooms, a bathroom and a spacious kitchen.

Balatonendréd is located on the southern shore of Lake Balaton, around 120 kilometers far from Budapest. It has a direct exit from the motorway M7, and from the direction of the lake the road splits at Zamárdi through which you can get to this town.

In case you wish to have a look at the property, call me even on weekends!

Barna József

Barna József

Cégvezető
Siófok
+36 (70) 772 2711
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban
Ingatlanozz a VING csapatában
Most díjmentes profilt adunk
További információk és jelentkezés >>