Balatonfüred óvárosában autentikus társasházi lakás eladó

5074 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balaton szerelmesei - befektetni vágyók - összeköltözők figyelem!
Megvételre kínálom az Északi- part kulturális fővárosaként emlegetett gyönyörű Balatonfüred óvárosában található ingatlant, mely a múlt század elején még malomként üzemelt. A belső tereken fellelhető autentikus jellegét meghagyták tulajdonosai, így őrizve meg egy csipet múltat, de mediterrán hangulat is visszaköszön a falakon.
Az ingatlan két szintes, társasházzá nyilvánított család ház, melynek a teljes alsó szintje eladó. A felső szint egy egyedülálló hölgy tulajdona.
Falazata nagyrészt kő - 80 cm vastagságban - (és tégla) így klímája nagyon kellemes. Tájolásának köszönhetően körbejárja a nap reggeltől-estig.
Az ingatlan két lakásra osztható, melyek egymásból és az udvarról is nyílnak - külön bejárattal. A kisebb lakás 35 nm-es, mely egész évben könnyen kiadható. A ház egy másik szobája is megközelíthető az udvarról, ahonnan egy manzárdszoba is nyílik, így egy nagyobb gyerek saját lakrésze is lehet. A ház rengeteg lehetőséget rejt magában a 130 nm-nyi területen, akár magán, akár üzleti céllal vásárolja meg.
Fűtése többféleképpen történhet, gáz- cirkó, vegyestüzelésű kazán, cserépkályha és elektromos kandalló biztosítja a meleget, radiátorokon és padlófűtésen keresztül. Masszív faablakai részben redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A bejárat előtt kellemes méretű teraszon hűsölhetünk a nyári melegben, keleti tájolásának köszönhetően.
Az ingatlanhoz tartozik még egy lemezgarázs is - kizárólagos használattal, valamint egy szerszámoskamra is. A felső lakóval csak az első udvar közös - itt 4 autó parkolása biztosított.
A hátsó kert (300 nm) kizárólagos használatú mely a konyhából közelíthető meg (csak innen lehet kimenni) és termő gyümölcsfákkal, valamint szőlővel van beültetve.
Csendes környezet, mégis gyalogosan is csak pár perc a belváros. A tópart autóval 5 perc, gyalogosan 20 perces séta.
Igazi kis ékszerdoboz kiscsaládnak - nagycsaládnak - szálláshelyüzemeltetőknek!

Várom hívását a hét minden napján - hétvégén is!

G. Kovács Zsuzsanna

G. Kovács Zsuzsanna

Ingatlanértékesítő
Veszprém
+36 (30) 641 2172
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban