Balatongyörökön belterületi telek eladó

2372 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Bemutatnék Önöknek egy balatongyöröki, a 71-es úthoz képest északi oldalon elhelyezkedő, csendes utcában egy belterületi telket.

Fontosabb jellemzői
• A telek egy már kialakult 2-3 szomszéddal rendelkező utcában helyezkedik el, békés környezetben.
• 1113 m2 a telek nagysága, egy része enyhén hátrafele emelkedik, egy része vízszintes.
• Közművek a telek előtt az utcából beköthetőek.
• Beépíthetősége 25%, 278m2
• Lakóház építésére akár befektetésre is nagyon jó lehetőség több szempontból is. Tudni kell, hogy a telek keskeny, kb 10m széles és hosszú befelé nyúlik. Itt a szomszédokhoz hasonlóan nagy előkerttel építhető.

Balaton északi részének Balatongyörök az egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton található gyerekbarát strand, étterem stb. A közelben nagyon sok hely van, amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Termálfürdő és még sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.