Balatongyörökön parasztház eladó

661 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok egy balatongyöröki a 71-es úttól északi oldalon elhelyezkedő BALATONI PANORÁMÁS parasztházat, ami egy 971 m2-es telken helyezkedik el.

Fontosabb jellemzői
• Az ingatlan egy zárkerti övezetben van, így a ház gazdasági épületként szerepel. Ezt kb az 1930-50-es években építették vályogból és nádtetős fedést kapott, ami nagyon jó állapotban van, de a ház természetesen valamennyi felújítást igényel.
• A telek nagysága 971m2, egyenes telekről van szó.
• Víz, villany van, a szennyvíz nincs, ezt derítővel váltották fel.
• Az ingatlan egy nappaliból egy előtérből, egy konyhából áll, amiből nyílik a fürdő toalettel. A ház fele fölött egy galériás rész található, ami hálószobaként funkcionált. Itt a tető dőlésszögét kb. 45 fokra saccolnám.
• Kérem nézze meg a csatolt képeket és rajzot ami mindent elmond. A csatolt rajz tájékoztató jellegű.

Balaton északi részének Balatongyörök az egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton talalható gyerekbarát strand, étterem stb. A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi atrakció is van Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Termálfürdő és meg sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.