Balatoni kockaház igényesen újragondolva

3030 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó egy 3 az 1-ben, igényesen felújított lakóház Gyenesdiáson, a Balatonpart egyik legszebb településén. Fantasztikus lehetőség annak, aki nem akar vesződni a felújítással. Beköltözés után csak élvezni kell a gyönyörű otthont.
Különlegességét adja, hogy 10*10*6 méteres „ lapostetős kockaház”, mégis tulajdonosa a lehető legtöbbet hozta ki belőle.
A ház alatt egy 10 nm-es pince is található.
A kb. 80 nm-es földszinten igényes, légkondicionált kozmetikai szalon, és egy rendkívül kellemes 4-6 vendég elhelyezésére alkalmas, szintén klímaberendezéssel felszerelt 2 szoba-konyha-fürdőszobás lakosztály került kialakításra.
Az emeleten a közel 80 nm-es lakótérben modern konyha-étkező, panorámával a Balatonra, nappali, hálószoba, gyerekszoba és egy modern fürdőszoba kapott helyet. A 8 nm-es erkély kellemes pihenőhely.
Az 564 nm-es telken álló, kétszintes ház 1973-ban épült és a 2021-ben átesett totális felújítás során a teljes víz, villany, gáz hálózata megújult. Új fűtésrendszere víztárolós gázkazánnal, radiátorokkal működik.
A ház külső szigetelést, új ereszcsatornákat, tetőszigetelést is kapott. A házba a felújítás során új műanyag nyílászárókat építettek be.
Az udvarban, a közel 400 nm-es füves, fákkal beültetett terület mellett kb.5 autó parkolására alkalmas fehér kővel leszórt udvarrész is található.
A ház igényes, rendezett házak között, csendes utcában áll, kb. 500m-re a Balatonparttól,közel az iskolához, közel a település centrumához.
Alkalmas vállalkozásra is, de akár egy család kényelmes, igényes életét is biztosíthatja.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, esetleg további információra van szüksége, kérem, keressen elérhetőségeim valamelyikén.
argyelan.janosne@ving.hu vagy telefonon: +36/70 2009488

Árgyelán Jánosné Éva

Árgyelán Jánosné Éva

Ingatlanértékesítő
Balatongyörök
+36 (70) 200 9488
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban