Balatoni panorámás 3 szobás lakás eladó

2760 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Keszthelyen, 2009-ben épült jól frekventált BALATONI PANORÁMÁS, újszerű 1 nappali + 2 szobás nettó 65 m2-es (bruttó 76 m2) tetőtéri társasházi lakást a Yacht klubtól mindössze 2 percre gyalog.

Fontosabb jellemzői:

• A lakás tetőtéri (első emelen van), 65 m2 nettó, 76 m2 bruttó területről beszélünk, valamint a lakás feletti bruttó kb 30m2 nagyságú tetőtéri rész a lakáshoz tartozik, ez beépíthető igény szerint. Ez a rész 2018-ban újra lett szigetelve és le is lett padlózva. Ehhez tartozik egy téglából 2018-ban épített, külső kb. 4m2-es tároló, valamint egy autó számára kialakított fedett kocsibeálló. A társasháznak kertje is van, ezt közösen tartják rendben.

• Lakás felosztása: 1 amerikai konyhás nappali erkélykapcsolattal, 2 szoba, 1 közlekedő, 1 komplett fürdő sarokkáddal, toalettel, bidével és mosdóval, és 1 külön helység toalettel, ami egyben mosókonyhaként üzemel.

• A szobákban laminált parketta lett lerakva, valamint a többi helységben kerámia burkolat található. Valamennyi nyílászáró műanyag. A lakás folyamatos karbantartáson megy keresztül, 2017-ben történt meg egy belső esztétikai felújítás is.

• Lakásban egyedi cirkó fűtés van radiátorokkal. Havi fűtés általány kb. 6000ft/ra jön ki folyamatos használat mellett, de ez igazából az bentlakó igényeitől függ. Közös költség nincs. Az itt lakók együtt oldják meg a ház közös részeinek (4 lakás) valamennyi felújítását a felmerülő időben. A ház is folyamatosan csinosítva van, valamint szigetelt!
Energetikai tanusítvány szerint B kategóriába tartozik, ami nagyon jó!!

• Valamennyi helység Balatonra, kellemes zöld övezetre nyílik, szépen parkosítva van a környék, valamint folyamatos újjítás folyik. A biciklis út is ott halad el.

• A társasháztól 5-10 perc sétára elérhető az Interspar, Alfapark és egyéb bevásárlási lehetőség. A közelben gyermekes családok részére természetesen óvoda, iskola, gyógyszertár, kórház, templom, játszótér és ami fontos lehet a Libás strand egy ugrásra van a háztól.

Aki tartalmasabb időszakot tölt lent a Balatonnál esetleg vitorlázik, jól jöhet egy fix pont ahol kellemes pihenési időt tölthet el a csaladjával, barátaival.
Elhelyezkedése miatt előnyös gyerekes családoknak is, de akár befektetésnek is a Balaton, Yacht klub, Libás strand közelsége miatt egyaránt tökéletes, komoly hozamot tud produkálni kiadás esetén.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérdése lenne, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522