Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Balatoni zárt kert Siófok Kiliti szőlőhegyen

2314 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Siófok, Kiliti szőlőhegyen a Balatontól 4 km-re eladó ez az 1618 m²-es körbekerített zártkert. A terület a Kékfrankos utcában található, és 30 méteres utcafronttal rendelkezik. Jelenleg két épület található a kertben, egy kis tároló és egy wc. Vezetékes víz van, az áram a szomszédos telken található, gáz nincs bevezetve. A jelenlegi tulajdonos gondozza az ingatlant, ahol 10-12 őszibarack fa és szőlőtőkék találhatóak. Gépjárművel a területre lehetséges a beállás. Kifejezetten ajánlom azoknak, akik szeretnének egy csendes-nyugodt helyen kikapcsolódni, mégis közel a városhoz, miközben hobbi-gazdálkodásra alkalmas területet is keresnek.

Hívjon akár hétvégén is és tekintsük meg együtt!

Az ár: 8,9M Forint (25 500.- Euro)

In the district of Siófok called Kilitiszőlőhegy, 4 kilometers from Lake Balaton this 1618 square-meter enclosed garden is offered for sale. The area is in Kékfrankos Street and has a 30-meter street frontage. At the moment you can find two buildings, a small size storage compartment and a restroom on the plot. It has running water, there is electricity supply on the neighbouring plot, but gas is not installed. The current owner is taking care of the property having around 10 or 12 peach trees and several vines. Parking is possible within the area. I especially recommend this property for those who wish to relax in a quiet and peaceful environment still being close to the city while looking for an area that offers hobby farming possibilities.

Call me even on weekends, and let's have a look!

Price: 8.9M HUF (25,000 EUR)

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 772 2711
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.