Balatonparton vendéglátó egység bérleti joga eladó!

539 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha komoly, hosszú távú, jól jövedelmező vállalkozásban gondolkodik, akkor önnek ez egy kihagyhatatlan lehetőség.
Balatonfűzfőn, a Föveny strandon közvetlenül a kerékpár út mellett, a Balaton legjobb 10 halsütője címet nyert büféjének bérleti joga eladó . A büfé az utcafront felé kettő, a strand felé egy kiszolgáló ablakkal rendelkezik. Az üzlet helyiség 34,2 M2-es, hozzá tartozik még egy 40M2-es, és egy 31,5M2 fedett terasz, ezen kívül egy 72M2-es nyitott terasz is a vendégek kényelmét szolgálja. Ennek további üzemeltetésére keresünk vállalkozó befektetőt. A bérleti jog megvásárlás esetén 2038. junius 30-ig szól.
A bérlemény bérleti díja infláció követő, évente fizetendő, ami ebben az esetben 800000Ft/ év. Ezt az összeget két részletben lehet kiegyenlíteni, július 15 és szeptember 15 napjáig, a Balatonfűzfő Város Önkormányzata felé.
A tulajdonosok lelkiismeretes munkájának köszönhetően, a 25 év alatt, komoly visszatérő vendégkör épült ki. A bérleti jog, eladási díja magába foglalja a működéshez szükséges teljes felszerelést.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az eladó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Ne késlekedjen, hívjon, és mutatom!
+36203546112 Nagyné Vass Katalin

Ügyfeleink részére teljes körű ügyintézést vállalunk, energetikai tanúsítvány, adás-vételi szerződés,
díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés.
A Városi Ingatlanirodánál mindent egy helyen!

Nagyné Vass Katalin

Nagyné Vass Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 354 6112
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.