Banai úti felújított ház eladó!

11637 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrben a Banai úti zártkerteknél kínálunk eladásra egy 856 m2-es telken fekvő 28 m2-es pici házat. A tégla építésű házat 2020 nyarán teljesen felújították. Új tetőt, nyílászárókat és új burkolatokat kapott. A kis négyzetméter minden lehetőségét kihasználva alakította ki a tulajdonos az egy légtérben lévő szobát és konyhát, valamint egy fürdőszobát. Az ivóvizet az udvarban lévő fúrt kút biztosítja, felmelegítésére villanybojler szolgál. A fűtést elektromos, infrapanel gondoskodik a melegről.
A szobából egy fedett teraszra léphetünk ki. A ház alatt egy borospince található.
A szépen rendben tartott kert első része füvesített, a ház mögött szőlő és gyümölcsfák sorakoznak. A kert végében még egy pici műhely is kialakításra került.
Ne szalassza el ezt a kiváló elhelyezkedésű ingatlant, legyen az Öné, hívjon bizalommal akár hétvégén is a 70/335 51 21 számon!
Mindent egy helyen az Ön kényelme és elégedettsége érdekében! Ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző - aki az Ön számára legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget kínálja!

Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.