Barátságos 1 szobás lakás, amiből otthon lesz!

422 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ez a barátságos 1 szobás lakás kiváló helyen található, a Széchenyi tér könnyen elérhető távolságra található. Tágas belső térrel rendelkezik természetes fénnyel kiegészítve. A lakás egy békés helyen található, ahonnan könnyen elérhetők a különféle üzletek, kávézók és éttermek.

A lakás egy 8 lakásos társasház első emeletén található, a legszélső lakás.

Alapterülete: 46.72 nm, a közös folyosóként funkcionáló függőfolyosóról közelíthető meg, mely kertre néző. Továbbá tartozik a lakáshoz egy saját fa tároló rész az udvaron, mely alkalmas például kerékpár vagy motor tárolására.

A lakás lakható állapotban van, azonban az évek során nem történt felújítás - fa nyílászárók találhatók, rézkábelekből álló villanyvezetékek, valamint a fűtési és vízvezetékrendszer is eredeti állapotukban vannak. A meleget konvektoros fűtés adja.

Az új tulajdonosra saját igényei szerint alakíthatja ki azt az otthon, ahová haza szeretne térni!

English description:

This welcoming 1 bedroom flat offers a convenient location within a short distance of Szechenyi Square. It showcases well-proportioned interiors complemented by natural light. The flat presents a peaceful location with easy access to a variety of boutique shops, cafes, and restaurants.

Key features:
- located on the first floor
- 46.72 square meter
- it can be approached from a hanging corridor, which overlooks the garden
- own wooden storage area in the yard, which is suitable for storing bicycles or motorcycles

The flat is habitable. There are wooden doors and windows, electrical wires made of copper cables, as well as the heating and plumbing systems are also in their original condition. Heat is provided by convector heating.

The new owner can design the home to his own needs!

Please feel free to contact me!

Monika Varga
+36 20 / 3383 525
varga.monika@ving.hu

Varga Mónika

Varga Mónika

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 338 3525
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban