Barátságos otthon kis telekkel

1514 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Régóta keresi álmai házát? Szeretne egy barátságos méretű,kis udvart,amelynek a rendben tartása nem vesz el sok időt? Jól esne egy kis sütögetés is a munka után? Akkor ez az ingatlan éppen Önre vár!
Három szobával,étkezős-konyhás megoldással,világos terekkel keresi új tulajdonosát egy barátságos,jó állapotban tartott ház.
Az épületen hőszigetelés nincs,a nyílászárók fából vannak,a tető felújított,még a melléképületen is új az ereszcsatorna.
Minden faburkolat a tulajdonos munkáját dicséri,a garázstól a beállóig .
Valamikor varrodaként üzemelő,fűthető kis helyiség,egy szintén fűthető garázs,egy külön garázs,egy fatároló (mely mindkettő térkövezett) és egy nyitott beálló alkotják a melléképületet.
A bejáratnál egy szélfogó található,melyre az étkező ablaka nyílik. Onnan egy tágas előszobába lépünk,amely szintén világos a déli ablak miatt. Az étkező ,konyha spejz pedig kényelmes teret biztosít egy család számára is.A fürdőben új kazán van beszerelve. A fűtést cirko és vegyes tüzelésű kályha (szintén új) biztosítja. Igény szerint lehet választani a fűtési módok között. A ház utcafronti része a lépcsőig később épült,beton alappal,míg az eredeti ház rész: az étkező ,hátsó szobai rész tégla alapú. A szobákban,az előszobában és az étkezőben laminált burkolat található,a kis konyhai részen kerámia lapos burkolat van.
Ez a ház egy minimális frissítés után azonnal költözhető!
Hívjon és nézzük meg együtt!

Hosszúné Jakab Judit

Hosszúné Jakab Judit

Ingatlanértékesítő
Nagykanizsa
+36 (30) 586 7920
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban