Barátságos, szép lakás Szeghalom belvárosában.

489 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Városi Ingatlaniroda eladásra kínálja a megbízásában lévő lakást.

Az ingatlan Szeghalom egyik kedvelt lakótelepén a Fáy A. utcában található. Ez egy 5 szintes tégla építésű, III. emeleti, két szobás összkomfortos lakás. A csendes utcában, sok árnyék adó fák vannak. A lépcsőház tiszta, rendes, és jó szomszédsággal rendelkezik. A lakás nagyobbik szobája nyugati fekvésű, tágas (több mint 20 nm-es) ezért akár nappaliként is használható. A kisebbik szoba, és a mellette található konyha és étkező keleti fekvésű. A vizes helyiségek kerámia burkolatúak, a lakás többi részén laminált parketta burkolattal ellátottak. Kb.: 1 évvel ezelőtt lett felújítva központifűtés, amely egy új turbós gázkazán által biztosítja a lakás melegét, és melegvíz ellátását.
Az ingatlan közelében megtalálhatók azok a közintézmények amelyek az élhetőséget biztosítják. Gyalogosan 5 percen belül elérhető iskola, óvoda, piac, boltok, Önkormányzat, buszmegálló, stb.
A lakás azonnal beköltözhető!

A vásárláshoz ügyvédi, valamint CSOK/hitelügyintézést tudunk biztosítani.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését forduljon hozzám bizalommal!
A megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges, további kérdéseivel kapcsolatban kérem megadott telefonszámon érdeklődjön. (Hétvégén is elérhető vagyok)

Poltz József

Poltz József

Ingatlanértékesítő, Hiteltanácsadó
Békéscsaba
+36 (30) 386 5745
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban