Barátságos Tavasz utcai lakás

409 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok egy 40 nm2-es felújítót tégla lakás BÉRLETI jogát. Az ingatlan 5 lakásos társasház földszintjén helyezkedik el. A lakás áll: egy galériázott nappaliból, egy nagy ebédlős konyhából, és egy hálófülkéből. Ez utóbbi a konyhából került leválasztásra gipszkarton fal megoldással, ami akár vissza is bontható, és akkor egy amerikai konyhás nappali alakítható ki. A lakáshoz tartozik egy saját kamra és egy 18 nm2-es pince tárolórész is. A felújítás magába foglalja a műanyag nyílászárókat (dupla hőszigetelt) a tusolós fürdőszobában, - a fényviszonyokat figyelembe véve - tejüveg lett beépítve.
Az otthon melegét gáz-cirkó lapradiátor biztosítja. Víz- villanyvezetékek cseréje (rézvezeték) megtörtént. Az előszoba, fürdőszoba hidegburkolatot kapott, míg a nappali laminált padló, a konyha-ebédlő hagyományos parketta. A közös kert alkalmas grillezésre, családi események megtartására, (gyerekzsúr), vagy az aktív pihenésre.
Kinek ajánlom?: A földszint miatt nehezen közlekedőnek, akiknek már nincs kedve felújítással bajlódni, illetve a város közelségét kedvelőinek. Várom megtisztelő hívását.

Rogács Erzsébet

Rogács Erzsébet

Kapcsolattartó
Szeged
+36 (30) 180 4485
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban