Bátaszéken családi ház reális áron eladó!

4492 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Bátaszék településen egy barátságos, sváb parasztház keresi új tulajdonosát.
Az ingatlan egy 813 m2-es telken fekszik, a lakóépület nagysága – a jelenleg tárolásra használt két helyiséggel együtt – 119 m2. A vegyes falazatú házban megtalálható 2 hálószoba mellett, a konyha, az étkező, kamra, fürdőszoba, és egy nappali. Elrendezésük vonatkozásában kérem, tekintse meg az alaprajzot!

A ház két bejárattal rendelkezik, azok az oszlopos tornácról nyílnak. A helyiségek soros elrendezésűek. Az étkező felé van az egyik bejárat és egy teljes ablakos, világos előszobába vezet a másik bejárat. Utóbbi helyiségből nyílik egy hálószoba, kertre, illetve utcára néző ablakkal.
A ház további helyiségei – egyrészt – az étkezőből balra a konyha, a kamra és a fürdőszoba wc-vel. A fürdőben kád és zuhanyzó is van. Az étkezőből jobbra még két szoba található. Az elsőből átjárás lehetséges az udvarra néző előtérbe, a következő szoba pedig a kertre néző ablakos hálószoba.

A konyha nyugati oldalán korábban bejárat volt kialakítva a ház további részeibe. Az átjárás itt jelenleg nem lehetséges, de az összenyitás igény szerint kialakítható, így a helyiségek száma s ez által a komfort növelhető.
Az épület felújítást igényel, de beköltözhető. A házban minden közmű megtalálható, gázkonvektorok biztosítják a fűtést, a meleg vizet villanybojler adja.

A ház melléképülettel egybeépített (füstölő, feldolgozásra alkalmas helyiségek (műhely), stb.). A hosszú udvarban akár több autó parkolására van lehetőség. A melléképület után a kertbe jutunk (kb. 150 m2-es). A lakóépületek utáni helyiségek átalakításával egy másik lakrész kialakítható. A házhoz pince is tartozik. A melléképületek mögötti kert alkalmas családi veteményes kialakítására is.

A város közelében az M6-os autópályának lehajtója van. Vasút és az egyik buszmegálló a ház közelében találhatóak. Bátaszéktől Szekszárd, Baja, Bonyhád, Mohács 25 kilométeren belül elérhető.
Ajánlom nagycsaládosoknak, illetve nagyobb házba vágyó, városból kiköltözőknek.

Jöjjön, nézze meg, engedje szabadjára a kreativitását és tegyen ajánlatot!
Keressen nyugodtan akár hétvégén is! Várom hívását!Szabó Zsolt Győző
+36/20 944-3719

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban