Bázakerettyén felújított családi ház kihagyhatatlan áron!

2479 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kistérség egyik legkeresettebb településén, Bázakerettyén eladó egy 71 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlan 2210 nm nagyságú területen helyezkedik el, melyen a ház hosszabbításában egy garázsként is használható tároló is található.

Az ingatlan nagyszerű állapotban van, szinte csak esztétikai felújítást igényel. Az évek során a tulajdonos gondos munkájának köszönhetően sok minden megújult. A felújítások során megtörtént: a víz- és villamoshálózatok teljes cseréje, a külső nyílászárók cseréje, a tető részleges felújítása, a külső homlokzati hőszigetelés, vízzáró szigetelés elhelyezése, valamint a fűtésrendszer korszerűsítése is. A bejárat előtti tér kövezése, valamint az ott épített nyitott terasz is mindössze néhány éves.
A helyiségeket cirkó kazánról működtetett radiátorok fűtik, de a két szoba között elhelyezett kandalló is bármikor hadba fogható.

A település központja 2 perces sétával elérhető, a ház mégis csendes, nyugodt utcában található. Az ingatlan nagyszerű választás mindenkinek, aki falusi környezetben, minimális felújítással szeretné új életterét kialakítani. Ár-érték arányban is nagyszerű ajánlat!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.