Becsehelyen felújított zártkerti ingatlan

11983 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kistérségben, Becsehely településhez tartozó Gerecsei-hegyen eladó ez az igényesen kialakított zárt kerti ingatlan. A felépítmény 2 szinten összesen 45 nm hasznos alapterülettel rendelkezik, a hozzá tartozó terület 2586 nm nagyságú. A terület 3 egymás melletti, külön helyrajzi számú területre oszlik. A területeken szőlő és szépen termő gyümölcsfák vannak.
Az ingatlan néhány éve teljes felújításon esett át. Megújult a teljes tetőszerkezet, a villamoshálózat. Cserélésre kerültek a burkolatok és a nyílászárók. Az ingatlanban a villamoshálózat megtalálható, vezetékes víz-szolgáltatás az egész hegyháton nincs kialakítva. Víznyerési lehetőségként kút fúrási lehetőség, vagy esetleg víztározó tartályok kialakítása szolgálhat alternatívaként. A helyiségeket fa tüzelésű kandallóval esetleg elektromos fűtéssel lehet fűteni. A vételár a teljes bútorzatot tartalmazza!
Az ingatlanig végig aszfaltos út vezet, így télen is könnyen megközelíthető. Akár nyaralónak, akár gazdálkodás kialakítására is ideális választás lehet! Ráfordítással, és a vízszolgáltatás kialakításával akár lakható inagtlanná is alakítható! A területről gyönyörű kilátás tárul elénk a környező dombvidékre.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.