Becsehelyi Rigó-hegyen zártkerti ingatlan

9833 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Becsehelyhez tartozó Rigó-hegyen eladó ez a kellemes kis hangulatú zártkerti ingatlan. A felépítmény terasszal együttesen közel 22 nm nagyságú, a hozzá tartozó terület 2335 nm. A terület gondozott, karbantartott, rajta szőlő, és a terület hátsó részében kitermelhető akác erdő található.
A 70-s évek végén épült épület remek statikai állapotnak örvend. Az ingatlanban a villamoshálózat kialakításra került. Vezetékes víz szolgáltatás a hegyháton nem elérhető. Víznyerési lehetőségként kút fúrása, vagy egy víztározó tartály elhelyezése lehetséges. A helyiségeket fa tüzeléssel, kandallókkal fűtik. Az ingatlan megközelítése végig aszfaltos úton lehetséges, mely személyautóval télen is könnyen járható. A terület művelési ág alóli kivonása jelenleg zajlik, így adásvétel után már nem kell a kifüggesztéssel bajlódni.
Nyaralónak, természetbe vágyóknak, szőlőgazdálkodásra tökéletesen alkalmas terület. A környék módfelett csendes, nyugodt, a kilátás gyönyörű.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.