Beépíthető tetőterű házrész kerttel Wekerlén!

370 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A XIX. kerület kertvárosi részén, a hangulatos Wekerletelepen kínálunk egy kertes-házrészt, 4 lakásos társasházban, a hozzá tartozó 150 m2 kertrésszel.

A lakás teljes felújítása 2004-ben kezdődött és mindenre kiterjed: megújultak a villany, víz vezetékek, a hideg és meleg burkolatok, szaniterek, új gáz kombi-cirkó fűtést építettek ki, a gázkonvektorok helyett. A lakás új bejárati ajtót, beltéri ajtókat és ablakokat kapott, ezek mindegyike fából készült minőségi kivitelezésű, az ablakok a wekerlei hangulathoz, összképhez illő spalettával szereltek. 2020-ban 10 cm vastag dryvit szigetelést helyeztek fel.

A lakás nagy előnye, hogy tartozik hozzá egy saját tetőtér, ami beépíthető, ezáltal növelhető az élettér!

Ajánlom a lakást mindazoknak, akik kertes, beépíthető tetőterű házrészre vágynak, biztonságos, zöldövezetben és akiknek fontos a jó közlekedés, mert a háztól, tömegközlekedéssel, 5 perc alatt elérjük, a Határ út metróállomást.

Wekerlén találunk több kisboltot, általános iskolákat, óvodákat, kispiacot, éttermeket, cukrászdákat és a Kós Károly téren a gyönyörűen felújított park és játszótér várja a gyerekek több korosztályát.

A ház előtt díjmentes a parkolás.

Berraies-Rózsa Magdolna

Berraies-Rózsa Magdolna

Ingatlanértékesítő
Budapest 19. kerület
+36 (70) 606 2067
Berraies-Rózsa Magdolna

Berraies-Rózsa Magdolna

Ingatlanértékesítő
Budapest 19. kerület
+36 (70) 606 2067