Befejezésre váró könnyűszerkezetes ház nagy telken eladó!

2193 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Nagyhegyen befejezésre váró könnyűszerkezetes 58 nm-es ház hatalmas telken eladó!
Hirtelen jött betegség miatt félbe maradt egy projekt. Hatalmas, megosztható területen kezdtek bele egy lovas vállalkozásba. A lakóházat húzták fel eddig. Városi víz, villany van, gáz még nincs, szennyvíz emésztőbe.
Egy 100 nm-es egybefüggő beton alap egyik felén épült amerikai munkatapasztalat alapján egy 12,5x5,8 m-es könnyűszerkezetes ház. A betonalap másik felén a beépíthető, téliesíthető fedett terasznak lett előkészítve. A vázszerkezet készült el ezidáig.
A ház 58 nm, nagy közösségi terekkel, kicsinek tűnő, de mégis elegendő funkcionális egyéb helyiségekkel. Előszoba, egyterű konyha-étkező-nappali, fürdő-WC, hálófülke, dolgozó szoba, gardrób. És a 43 nm-es terasz.
A ház építője, építtetője jó pár évet dolgozott a tengerentúlon az építőiparban, és az ott szerzett tapasztalatok alapján lett elkészítve az épület. Közművek falon belül csövezve, szigetelés táblásított kőzetgyapot /nem rogyik össze/, gerendák 12-es OSB lappal fedve, azon a lambéria illetve a gipszkarton a helyiség funkciójától függően. Tető szigetelve, festett cserepes lemezzel borítva. Fürdőszoba csempéi Ausztriából hozatva. Padlózat telibe ragasztott 5 mm-es XPS szigetelő és lépészaj csökkentőre Szlovákiából hozatott 8 mm-es laminált padló ClickGuard-al vízmentesítve. Terasz. Egyik fele csúszásmentes gres-lap, fagyálló flex ragasztóval ragasztva, másik fele műfűnek előkészítve. Terasztető gerendázata, vázszerkezete készen, de a fedésre már nem került sor. Minőségi munka, nem horribilis árú, de minőségi anyagokból.
A telek 4152 nm. Széles, 30 méter feletti utcafronttal, két utca között. Megosztható, és mindkét telek utcára nyílik, nem kell nyeles telket csinálni. A hátsó utca jelenleg nem kövezett, de rendezési tervben szerepel.
Amennyiben az győrszentiváni telek, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.


Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.