Befektetési ingatlan, kedvező ár, teljes berendezéssel!

17796 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsán az Ady utcában, közvetlen a vasútállomás szomszédságában, található ez a vendéglátó egység, ami korábban, presszóként üzemelt. Az ingatlan felújításon átesett melynek köszönheti jó állapotát. Kicserélésre került a teljes vízhálózat, a villanyhálózat, hideg-meleg burkolatok, új mosdók, új pult, új terasz, új riasztórendszer kiépítése valamint új nyílászárok kerültek beépítésre. Helyiséglista: üzlettér, raktár (hátsó kijárattal), személyzeti mosdó, férfi valamint női mosdók, saját fedett terasz. Közművek: villany, víz, szennyvíz. Gáz bevezetése sajnos nem történt meg, de a gázcsatlakozás az utcán megtalálható. Fűtés: elektromos. Tájolás: Kelet.
Ha Ön szeretne egy kis vendéglátóegységet, amibe nagyon sok lehetőség lakozik, (kis Pizzéria...stb) akkor megtalálta a magához illőt. A meghirdetett irányár a teljes bútorzatot tartalmazza.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.