Befektetési lehetőség egy kiváló családi házzal együtt

12146 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A magyar-horvát-szlovén hármas határnál, Letenye kisváros csendes környékén eladó egy 2 ingatlant tartalmazó, mintegy 4400 nm-s terület. A területen, az utcafronton egy kisebb vendéglátó egység, míg hátrébb egy új építésű, nagyon szép állapotú családi ház található.

A családi ház 2009-ben épült modern anyagok felhasználásával. Állapota kiváló, frissítő festés után azonnal költözhető. Fiatal korához köthetően minden közmű valamint a tetőszerkezet is újszerű, korszerűsítést nem igényel. A ház fűtését központi cirkó kazán biztosítja minden helyiségben. A lakórész akár részben bútorozva is eladó, még könnyebbé téve az ú tulajdonos számára a birtokba vételt. A házhoz melléképületek, és garázs is tartozik.

A vendéglátó egység, egy kis hangulatos presszó, melynek működtetéséhez minden engedély megvan, így az új tulajdonos akár azonnal vállalkozásba kezdhet. Mivel a lakóház nagyobb felújítást nem igényel, így az ingatlan együttes a vásárlást követően szinte rögtön elkezdheti a profit termelést.

Az ingatlanok elhelyezkedése kedvező, az utca csendes, biztonságos, de forgalmas. A kialakítás, valamint a kedvező vételár nagyszerű lehetőségeket biztosít új tulajdonosa számára! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.