Befektetési lehetőség vagy kényelmes luxusotthon Békéscsabán

11855 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Wellness hotel - Magánklinika - Apartmanház - Idősotthon - Négylakásos társasház - Többgenerációs luxusotthon

Ezek csak a mi ötleteink.. Önnek van jobb elképzelése?

Befektetési lehetőséget keres vagy kényelmes otthont luxus környezetben?

Bemutatom Önnek a vidéki luxusingatlan páratlan előnyeit, amely többféle lehetőséget rejt magában, mind elhelyezkedése, telek mérete, tagoltsága, tetőtéri beépíthetősége miatt.
Főútvonal mellett helyezkedik el a kiváló adottságokkal rendelkező, külső szemnek keveset láttató ingatlan.

Békéscsaba belvárosának peremén 1585 m2-es telken épült 1997-ben a 7 szobás ingatlan.
Az épület lakótere 349 m2 , plusz 200m2 előkészített, beépíthető tetőtér, hozzátartozik még 151 m2 garázs, amely áll egy 77 m2-es három-állású, három elektromos garázskapuval nyíló teremgarázsból, valamint egy átalakítható 74 m2-es fedett kocsibeállóból.

A kovácsoltvas díszítésű kapun belépve a vidéki házak hangulatát idéző tágas, parkosított, öntözőberendezéssel ellátott kerten keresztül megérkezünk a finom ízléssel, precíz kivitelezéssel megépített házhoz.

Az előszobát elhagyva egy légtérben megépített konyha, étkező és nappali ízléses egységében találjuk magunkat, aminek minden részletéről a mediterrán elegancia jut eszünkbe.
Az exkluzív megjelenésű, halszálkában lerakott olasz járólap, valamint a padlótól a mennyezetig érő ablakok tágítják a ház terét. A közlekedőből nyílnak a szobák, vendégszobák, 2 tusolós és egy nagyobb sarokkádas, jakuzzis fürdőszoba, ahol a szauna is helyet kapott. Az egyik hálóhoz gardrób szoba is kapcsolódik. A háztartási helyiség a közlekedőből érhető el. Az épület eredeti terve alapján kialakításra került egy beltéri medence, amely biztonságos átalakítással jelenleg két szobaként funkcionál, azonban könnyen visszaállítható eredeti állapotába.
Az épület minden szeglete prémium minőségű anyaghasználattal került kivitelezésre.
A külső nyílászárók eloxált alumíniumból, belső borításuk és a beltéri nyílászárók a tartós és impozáns amerikai duglászfenyőből készültek.

A terasz és az udvari térburkolat értékes veronai gránit kocka kövekkel kirakott.
Az otthon zavartalan technikai működését komoly gépészet biztosítja, egy gáz-cirkó Viessmann kazán padló- és falfűtési rendszerével.

Tekintse meg ezt a lehetőséget és tegyen ajánlatot! Az ár irányár!

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, kérdése van, keressen bizalommal a 06309563560 telefonszámon!
Vevőink számára szolgáltatásaink díjmentesek.

Tóth Brigitta

Tóth Brigitta

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 956 3560
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban