Befektetésre kiváló! Rottenbiller utcában 128 nm lakás eladó

1574 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Hihetetlen lehetőség befektetőknek! A lakás kiválóan kialakítható hostelnek, de két kisebb lakássá is könnyedén megosztható!

Budapest VII. kerületében Erzsébetvárosban, a Rottenbiller utcában magasföldszinti, lépcsőházból nyíló 128 nm-es nagypolgári lakás eladó. A lakás DNy-i fekvésű, a tágas nappali és a nagyszoba utcára néz, a ház előtti előkertre, míg a konyha és a három kisebb szoba a belső udvarra. A ház jó állapotú, rendes, tiszta lépcsőház-udvar, utcafronti homlokzata szép, jó állagú.

A lakás részben felújított, kondenzációs kazán, lapradiátorok, külső nyílászárók redőnnyel mind ki lettek cserélve. A nappalaiban és a szobákban laminált padló illetve parketta, míg a konyhában, az előszobában és a vizes helységekben hidegburkolat található.

A lakás nappali plusz négy szobás elosztása és kialakítása rengeteg lehetőséget tartogat a leendő tulajdonosnak. A belmagasság közelíti a 4 m-et, így könnyedén galériázhatók a szobák. A lakás akár ketté is választható, így két közel azonos méretű kisebb lakás alakítható ki belőle. Felújítást, átépítést követően kiválóan kiadható ingatlan, de cégképviseletnek, irodának és rendelőnek is tökéletesen alkalmas!

Nappali: 38 nm
Szoba: 20 nm
Előszoba: 12 nm
Fürdő és wc: 6 nm
Külön wc: 1.7 nm
Kamra: 4.5 nm
Konyha: 12 nm
Közlekedő: 4.5 nm
Szoba: 9 nm
Szoba: 9 nm
Szoba: 11 nm

A lakás központi elhelyezkedése, a Keleti-pályaudvar és az Állatorvostudományi Egyetem közelsége mind potenciális lehetőség, amennyiben kiadásban gondolkodik! Kiváló közlekedés, metró és buszmegálló pár száz méterre, a belváros pillanatok alatt megközelíthető! Karnyújtásnyira minden megtalálható a közelben!

További kérdéseivel kapcsolatban keressen nyugodtan!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban
Ingatlanozz a VING csapatában
Most díjmentes profilt adunk
További információk és jelentkezés >>