Befektetők figyelem!

1111 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok egy különleges adottságokkal és múlttal rendelkező ingatlant, ami csak a Városi Ingatlaniroda kínálatában található. Rengeteg emlék, történet, élmény tartozik hozzá, hiszen a Felsőcsatári határőr laktanyáról van szó. Három szinten 1700 m2 az épület, nagyon jó állapotban van! A telek 12915 m2, szintén gondozott. Egy 3 beállásos garázs + lóistálló, ami 235 m2, egyéb gazdasági épületek összesen kb. 130 m2. Óriási lehetőség van az épületben és az azt övező térségben. Csendes, nyugodt, biztonságos környék, még is tele lehetőségekkel. Alakítson ki belőle szállodát, panziót, sportközpontot, gyerek tábort, vagy akár lakásokat. A híres borvidék, a kőszegi hegy, Ausztria közelsége számos programot és felfedezést kínál az ide látogatóknak. Vagy éljék át újra a katonaságot az ide látogatók.
Az ár nettó ár, + Áfa kerül felszámításra.
Befektetőként nézze meg, lássa meg bent a lehetőséget és valósítsa is meg. Nem fog csalódni. Vigyázat, veszélyes, bele szerethet!
Parancs, értettem!
Várom hívását mielőbb!

Szekér István

Szekér István

Prémium ingatlanértékesítő
Szombathely
+36 (30) 846 8909
Szekér István

Szekér István

Prémium ingatlanértékesítő
Szombathely
+36 (30) 846 8909

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.