Befektetők figyelem, ideális panellakás

4445 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Befektetésnek ideális ez a Királykút lakónegyedben lévő, 2 szoba + 1 félszobás, 4. emeleti panellakás a belváros szélén, liftes házban. A lakás csak hosszabb távú visszabérlés lehetősége esetén eladó (idős tulajdonosok szeretnének továbbra is benne lakni). Az ár ennek megfelelően megegyezés kérdése. Olvassa el leírást, nézze meg és ajánljon egy árat!

Székesfehérvár egyik népszerű lakótelepén található ez a lakás, ami a belvárostól alig 10 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána csend és nyugalom vár arra, aki ezt lakást választja. A belváros, bölcsődék, óvodák, iskolák, orvosi rendelők üzletek és egyéb közintézmények gyalog is könnyen elérhető távolságban vannak.

A lakás eredeti állapotban van, de nagyon szépen vigyáztak rá. Értelemszerűen ráfér egy felújítás, hogy a mai kor igényei szerint nézzen ki, de akik csak később tudnak erre pénzt elkülöníteni, azok számára is megfelelő lehet.

Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval is fel vannak szerelve. A nyári meleget pedig egy klíma segít elviselhetővé tenni. A fűtés távhővel történik. A fűtés költség alacsonyan tartható, hiszen középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is 😊. A rezsi is alacsony.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerbolt és a belváros pár perces sétára találhatóak. A ház előtt díjmentes a parkolás. A közeli helyi buszmegállókból pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila
PRÉMIUM

Wollein Attila

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban