Befektetők - Ipari Parkban dolgozók figyelem!

4018 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrben, az Ipari Parkhoz közel Prémium kategóriás társasházi lakások vásárolhatóak. Várhatóan 2021 szeptember hónapban kerülnek átadásra emeltszintű fűtéskész állapotban. (igény esetén kulcsrakész befejezés is megoldható)

Ebben a 22 lakásos modern, téglaépítésű társasházban választhat 41nm-es (1 szoba+nappali), valamint 55nm-es (2 szoba+nappali) lakások közül akár kertkapcsolattal! A kivitelező a korábbi, általa épített társasházaknál szerzett tapasztalatokat felhasználva terveztette meg és alakította ki, prémium anyagok és modern technológia felhasználásával, ami garantálja az élhető, nyugodt életteret a ház lakóinak.

Jelen hirdetésben egy 41nm-es földszinti lakás alaprajza látható (L3) 11nm-es terasszal és 47nm-es kertrésszel. Helyiségek: 1 szoba, nappali-étkező konyha, fürdő, külön WC és előtér. A lakáshoz tartozik 1db tároló (~2,5nm) és egy gépkocsibeálló.

A lakások prémium minőséget képviselő hőszivattyús padló/mennyezet hűtéssel-fűtéssel kerülnek kialakításra, emiatt nem lesz szükség későbbi klímaegység felszerelésére. Alacsonyabb üzemeltetési költsége mellett jobb hőérzetet is biztosít, valamint egészségesebb is. A hőszivattyú 100%-ban károsanyagkibocsátás mentes energiaforrás. Kiegészítő fűtés téli hideg időszakban, illetve melegvíz előállítás központi gázkazánnal történik Minden lakás egyedi hőmennyiségmérővel, mérőórákkal felszerelt.

Az épületet teljesen bekerítve, elektromos, távvezérelhető kapuval adják át, így védve a ház privát szféráját.

Ár: 27.800.000Ft

További információkért kérem keressen és megtaláljuk az ön számára legmegfelelőbb választást!
Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.